2012. május 6., vasárnap

"Mikor veszi észre Gyurcsány, hogy vége?"



Hogyan lehetséges, hogy a gyurcsányi szakdolgozat - hivatalos bírálata alapján - oldalszámra megegyezik a bizonyíthatóan sógorától származó szakdolgozattal? - írja szombati közleményében Selmeczi Gabriella.


 
 
Gratulálunk Gyurcsány Ferencnek, hogy végre hajlandóságot mutat arra, hogy kétségbeesett vagdalkozás helyett megpróbáljon érdemi magyarázatot adni plágiumgyanús ügyére, legalábbis ami az elmaradt tanítási gyakorlatát illeti. Gratulálunk, csak így tovább, de ez eddig nagyon kevés! - fogalmaz közleményében a Fidesz szóvivője.

Várjuk a választ az alapkérdésekre! Hogyan lehet, hogy ugyanazzal a címmel adott be szakdolgozatot 1984-ben, amivel korábbi sógora 1980-ban? Pontosan mit jelent az, amit el is ismert, hogy "felhasználta, merített belőle"? Hogyan lehetséges, hogy a gyurcsányi szakdolgozat - hivatalos bírálata alapján - oldalszámra megegyezik a bizonyíthatóan sógorától származó szakdolgozattal? Mikor veszi észre, hogy már csak szánakozik vagy nevet rajta mindenki, beleértve korábbi baloldali elvbarátait is? Mikor veszi észre magát? - zárul a dokumentum.
(fidesz.hu)

Nincsenek megjegyzések: