2011. november 23., szerda

"Az MSZP továbbra is hazudik, riogat"


A kormány nyugdíjasokért és munkanélküliekért tett erőfeszítéseit a szocialisták hazugságokkal próbálják meg elbagatellizálni - olvasható a Fidesz-frakció keddi közleményében.

Mint fogalmaznak, az MSZP – a szocialista hagyományokat ápolva – továbbra is hazudik, riogat. Ezúttal (is) a nyugdíjasokat és a munkanélkülieket próbálja meg félrevezetni, megijeszteni. Talán nem véletlen, hogy éppen őket célozza meg, hiszen Európában szinte csak Magyarországon növekednek a nyugdíjak, és a munkanélküliek számának csökkentésében is éllovasok vagyunk - folytatódik a közlemény.

A kormánypárti frakció a kommünikében azt írja: a kormány a nyugdíjasokért és munkanélküliekért tett erőfeszítéseit a szocialisták hazugságokkal próbálják meg elbagatellizálni. Az MSZP és Tukacs István az esetleges uniós büntetések megfizetésével a nyugdíjasokat és a munkanélkülieket riogatja.

Leszögezik, szó sincs Magyarországgal szemben kilátásba helyezett uniós büntetésekről, az MSZP – mint fogalmaznak "nyilván tudatosan" – elhallgatja azt a tényt, hogy a nemzeti együttműködés kormánya volt az, amely szakított azzal a hibás szocialista felfogással, miszerint a közös teherviselés azt jelenti, hogy az embereket a végletekig sarcoljuk.

A frakció hangsúlyozza, a jelenlegi kormány – elődjeivel ellentétben – abban hisz, hogy a közös kockázatviselés mellett a terheket is közösen és arányosan kell viselnünk, amelyben nagy feladat vár a bankokra és a multikra is. A szocialista párttól ebben a munkában már az is nagy segítség lenne, ha felhagyna a hazugságokkal, a rémhírterjesztéssel, és hagyná dolgozni mindazokat, akik ki szeretnék javítani az MSZP-kormányok történelmi hibáit - zárul a Fidesz-frakció közleménye.

(fidesz.hu)

Nincsenek megjegyzések: