2013. április 27., szombat

Zsigó: Bajnai mást mond, mint amit tesz [Videó]

Bajnai Gordon mást csinált, mint amit most ígér, a magyar embereknek pedig az a tapasztalata, hogy a baloldal, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon is mást mond és mást tesz - fogalmazott Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője a köztévé Ma reggel című műsorában.

Zsigó Róbert szerint érdekes dolgok vannak a nyilvánosságra hozott adatokban, ennek kapcsán a párt több kérdést is feltett Bajnainak, például azt: tisztességesnek tartja-e, hogy amerikai üzleti körök pénzelik. A Fidesz szóvivője a Ma reggelben felvetette: a magyar emberek érdekeit lehet-e úgy képviselni, hogy amerikai szervezetektől kaptak pénzt? S a támogatás szívjóságból történik, vagy esetleg valamilyen paktum áll mögötte? - tette hozzá. 

Zsigó Róbert az m1 Ma reggel című műsorában
 
A fideszes politikus kiemelte, hogy a támogatók között van Winkler Gyula is, aki Bajnai Gordonnak régi üzlettársa. Winkler 2011-ben kétmillió, 2012-ben pedig mintegy ötmillió forinttal támogatta a Haza és Haladás Alapítványt. Zsigó Róbert kitért rá, hogy Bajnai Gordon és Winkler Gyula a Wallis vezetői voltak, amikor a cég megvásárolta Magyarország egyik legnagyobb baromfifeldolgozóját, a Hajdú-Bétet, majd felszámolták a céget, a vagyonát kiszervezték, és így „tönkretettek több mint félezer magyar családot". A Fidesz szóvivője hozzátette: „Nyilván nem gondolták ezek a családok, hogy az ő pénzük majd Bajnai Gordon kampányát fogja erősíteni.”
Zsigó Róbert szerint Bajnai Gordon mást csinált, mint amit most ígér, a magyar embereknek pedig az a tapasztalata, hogy a baloldal, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon is mást mond és mást tesz.
A Fidesz szerint folyamatosan fenyegetőznek a baloldalon, holott világosan látszik, hogy az elmúlt 8 évben, 2002-2010 között nem magyar érdekeket képviseltek, hanem külföldi érdekeket, ezért kérdéses az amerikai kampánypénz ügye. „Olyan terhet raktak a családokra, akár a rezsiárak emelésével, akár azzal, hogy elvették a gyest, ami majdnem elviselhetetlen volt” - nyilatkozta.
Azzal kapcsolatban, hogy az Európa Tanács monitoringbizottsága egy Magyarországgal szembeni megfigyelési eljárás elindítására tesz javaslatot a közgyűlésnek, Zsigó Róbert közölte: teljesen megalapozatlan eljárás folyik.  „Úgy tűnik, mintha szocialista képviselőknek személyes érdekük fűződne ahhoz, hogy Magyarországot lejárassák; úgy tűnik, hogy nekik az a jó, ami Magyarországnak és a magyar embereknek rossz” – tette hozzá.
(hirado.hu-fidesz.hu)


Nincsenek megjegyzések: