2013. április 26., péntek

Az igazi dohánybotrányról beszéljen a baloldal!

A baloldal kétségbeesett vádaskodásba és figyelemelterelésbe kezdett, hogy a magyar belpolitika egyik legdurvább botrányáról elterelje a figyelmet - írja csütörtöki közleményében a Fidesz-frakció, Burány Sándor szocialista politikus sajtótájékoztatójára reagálva.

Megfogalmazásuk szerint kiderült, hogy a baloldal - és köztük azok, akik ma jogállamról, demokráciáról papolnak, és újabbnál-újabb lejárató hadjáratot indítanak Magyarország ellen - készek voltak az alvilággal is lepaktálni azért, hogy a 2010-es választásokat manipulálják és hatalmukat mentsék. Hozzáteszik, a botrányos jegyzőkönyvekből az is kiderül, hogy az alvilág a „dohányt” se sajnálta a baloldali politikusok együttműködésére.

Ez az igazi „dohánybotrány”, nem pedig az, hogy egy törvényes és nyílt pályázaton eddig több mint 5000 a törvényi feltételeknek megfelelő és azt betartani kész magyar vállalkozó nyerte el a dohányárusítás jogát. Ennek köszönhetően ma Magyarországon - számos európai országhoz hasonlóan - állami monopóliumként, ellenőrzött keretek között működik a dohányáru kiskereskedelme - zárul a közlemény.
(fidesz.hu)

Nincsenek megjegyzések: