2014. április 2., szerda

A Fidelitas Mesterházy válaszát várja a Simon-ügyben

Forrás: MTI | 2014. 04. 02. 18:37:00

A veszprémi Fidelitas a szerdán a városba látogató Mesterházy Attila válaszát várja a Simon-ügyben. A baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltjének veszprémi választási fóruma előtt tartott sajtótájékoztatóján a Fidelitas veszprémi vezetői azt követelték, hogy Mesterházy Attila valljon színt.

Hegedűs Barbara, a Fidelitas Veszprém megyei elnöke a Városi Művelődési Központ előtt arról beszélt: a hírek szerint Simon Gábor a zárkában azt mondta, Mesterházy Attila és Gyurcsány Ferenc tudtak a százmilliókról. Hozzátette: "akkor most 57 nap reménytelen ködösítés után itt az ideje, hogy Mesterházy Attila megszabaduljon a titoktól és színt valljon".

Úgy véli, Simon Gábor, Mesterházy helyettese éveken át százmilliókkal utazott Budapesttől Ausztrián át egészen Svájcig, úgy tűnik, a szocialisták korábbi és mostani elnökének tudtával.

Molnár Dániel, a Fidelitas veszprémi csoportjának tagja azt mondta, tudni szeretnék, hogy Mesterházy Attila mióta tudott erről, kinek a pénze ez valójában, és hány szocialista képviselő rejteget hasonló titkos számlákat.

A Fidelitas 40-50 tüntetőjével szemben fiatal szocialista szimpatizánsok mintegy húsztagú csoportja a Hogyan lett Mészáros: Orbán gázszerelője, Felcsút polgármestere, négy év alatt a 88. leggazdagabb magyar feliratú molinóval állt az út túloldalán. A két csoport hosszú ideig kiabált egymásnak, többször is személyeskedve.

Nincsenek megjegyzések: