2014. április 6., vasárnap

Szili: "végig kell menni az úton"

Forrás: MTI | 2014. 04. 06. 20:43:00



A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) bizalommal várja a szavazatok összeszámlálást, de bármi lesz is az eredmény, a párt "végigmegy a megkezdett az úton". Erről Szili Katalin pártelnök beszélt sajtótájékoztatón, a párt eredményváró helyszínén, vasárnap este Budapesten.

Mint  Szili Katalin fogalmazott, büszke a kampányra, hiszen a KTI volt az egyetlen politikai erő, amely megmutatta az arcát, amelyik odaállt a választók elé a maga programjával, amely másnak nem volt, sem a nagy pártoknak, sem a kisebb politikai erőknek.

"Mi valóban komolyan gondoltuk azt, hogy 25 évvel a rendszerváltást követően jó néhány dolgot mérlegre kell tennünk, és ehhez mértük a programunkat, és ahhoz, hogy milyen következő 25 évet gondolunk" - mondta a pártelnök.
Hozzátette: a KTI nem abból akart magának előnyt kovácsolni, hogy másokat "mocskolnak", negatív üzeneteket mondanak, a párt utat akart mutatni, és csak azokban bízhatnak, akik ezt a hangot meghallották.

A párt az egyik V. kerületi irodaházban rendezte be eredményváró helyszínét, ahol 50-60 szimpatizáns várja a választás nem hivatalos eredményét.

Nincsenek megjegyzések: