2012. szeptember 29., szombat

Kumin: Ez egy manipulatív, elfogadhatatlan film + videó

A magyar demokráciát kérdőjelezte meg az osztrák ORF televízió egyik dokumentumfilmjében. Kumin Ferenc részrehajlónak és elfogadhatatlan minősítette az összeállítást.

Tömegével érkeztek a bécsi nagykövetségre felháborodott levelek kint élő magyaroktól és osztrákoktól is - közölte az M1 Ma reggel című műsorában a nemzetközi sajtókapcsolatokért felelős helyettes államtitkár.
Kumin Ferenc elmondta: az ORF-es bemutató előtt volt egy sajtóvetítése a filmnek, amin ott lehetett a teljes osztrák sajtó. Utána még a liberális Der Standard is azt próbálta "virágnyelven" körülírni, hogy nem egy objektív munkáról van szó.

"A többiek nem voltak ilyen óvatosak, egyszerűen úgy nevezték, ahogy a mi meggyőződésünk szerint nevezni illik ezt a munkát: egy manipulatív, részrehajló, elfogadhatatlan film" - tette hozzá.

Kumin kijelentette: nekünk az a legfontosabb, hogy maga a közönség kéri ki magának azt, hogy ilyen eszközökkel próbálják meg manipulálni. Ha a magyar kormány kifogásol bármilyen kritikát, az nem meglepő.
(hirado.hu-fidesz.hu)
 
 
 
Kumin Ferenc az mtv Ma reggel című műsorában
2012. szeptember 28.

Nincsenek megjegyzések: