2013. október 11., péntek

Erőszak, rasszizmus, hazugság a baloldali kampányban

A Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy szövetség amióta betette a lábát Bajára, a várost ellepte az erőszak, a rasszizmus és a hazugság - fogalmaz közleményében Zsigó Róbert, Baja polgármestere.

A Területi Választási Bizottság csütörtökön helyben hagyta azt a döntést, amely szerint a baloldal különösen súlyos jogsértést és hazugságot követ el, amikor azt állítja a Fidesz csalt az előző választáson. A hatalomért vergődő bukott baloldal azonban ma ennél is tovább ment, egy nyíltan rasszista, cigánygyűlölő játékot szerkesztett. Ezzel átlépte a magyar belpolitika soha át nem lépett határait - írja a polgármester.

Zsigó Róbert megfogalmazása szerint mindeközben ugyanazok hergelik a bajaiakat, akik az Orbán Viktort ábrázoló hungarocell szobor ledöntését szervezték és a levágott fejét hurcolták Budapesten. A kampányuk egyik vezető embere azt állítja, hogy „ezek technikák. Ki kell próbálni mindent”. A rasszizmus, az erőszak és a hazugság nem technikák, hanem a  bukott baloldal gátlástalan aljassága, amelyből se a bajaik, se Magyarország nem kér többet - zárul a közlemény.
(fidesz.hu)

Nincsenek megjegyzések: