2013. március 7., csütörtök

Fidesz: a baloldali kormányok elmélyítették a szegénységet


A baloldaltól tettekre, nem pedig papírokra lett volna szüksége a szegénységben élőknek - szögezi le szerdán kiadott közleményében a Fidesz - frakció.
 
Közlésük szerint a szegénységben élőknek nem nyilatkozatokra, hanem cselekedetekre lett volna szüksége a baloldaltól. A szocialistáknak nyolc éve volt a  kormányzásra, a cselekvésre, hogy tegyen a szegénység ellen - teszik hozzá.

Megjegyzik, hogy ehelyett a balliberális kormány "elmélyítette a szegénységet, cserbenhagyta a családokat, a gyermekeket, az édesanyákat, a tartósan álláskeresőket, a devizahiteleseket, a munkavállalókat.

A béreket magas adókulccsal sújtotta, a gáz árát megháromszorozta. A baloldal a mélyszegénységben élő cigányság helyzetét is csak kampányok idején veszi elő. Amikor tehette volna, munkát nem, csak segélyt kínált nekik és hagyta, hogy egész országrészeken uzsorások fosztogassanak."

Magyarország nem kér többet a baloldal szegénységnövelő politikájából - szögezik le. A Fidesz minden segítséget megad a családoknak, a gyermeket nevelőknek, az álláskeresőknek a talpraálláshoz: a rezsit csökkentjük, a gyermeknevelést anyagilag támogatjuk, az álláskeresőknek munkát, a munkavállalóknak Európa egyik legalacsonyabb adókulcsát kínáljuk - zárul a közlemény. 
(fidesz.hu)
 

Nincsenek megjegyzések: