2013. május 21., kedd

"Az MSZP az ország ellenzéke" [Videó]


Az előző hetekben nyilvánosságot látott növekedési adatok nemzetközileg is komoly, pozitív visszhangot váltottak ki külföldön – mondta Rogán Antal a nemzetgazdasági miniszter felszólalására reagálva, kedden a parlamentben.
 
A Fidesz frakcióvezetője ennek kapcsán hangsúlyozta: a magyar negyedéves adatok lényegesen jobbak, mint a nyugat-európai országokban, vagy a hazánkkal szomszédos országokban napvilágot látott növekedési adatok.
 

Rogán Antal parlamenti felszólalása
Rogán Antal, megjegyezve, hogy a magyar növekedési adatokról kifejezetten pozitívan emlékezett meg a Wall Street Journal, a Bloomberg, a Reuters és a Handesblatt, rámutatott: csak a magyar szocialisták adtak ki olyan közleményt, hogy ennek az adatnak nem lehet örülni. Ennek kapcsán a frakcióvezető úgy vélekedett: ez volt az a pillanat, amikor mindenki számára nyilvánvalóvá válhatott, hogy az MSZP nem a kormány ellenzéke, hanem az ország ellenzéke.
A szocialista frakcióhoz fordulva a fideszes képviselő úgy fogalmazott: „önök annak örülnek, ha az országnak rosszabbul megy, mert azt gondolják, önöknek ettől lesz jobb, de egy felelős politikust az különbözteti meg egy felelőtlen politikustól, hogy minden alkalommal az ország érdekeire  figyel”.
Egyúttal Rogán Antal felidézte azt is, hogy 2009-ben a Bajnai Gordon vezette szocialista kormány idején volt hét százalékos gazdasági visszaesés. „Amikor az ország ellen szurkolnak, akkor a saját teljesítményüket is vegyék figyelembe!” – zárta szavait a Fidesz frakcióvezetője.
(fidesz.hu)

Nincsenek megjegyzések: