2012. április 21., szombat

Kocsis: Szeretnék hűséges lenni a kerülethez + videó


Ha lehet, akkor polgármesterként szolgálnám a kerületieket a jövőben – jelentette ki Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere az ATV Start című műsorában csütörtökön.

Vasárnap délután kettőtől hagyományteremtő céllal megrendezzük a Föld napja alkalmából a kerülettakarítási akciónkat, ennek keretében 235 fát ültetnek el – jelentette ki Kocsis Máté, hozzátéve: a kerület ebben az évben épp 235 éves. Józsefváros fideszes polgármestere úgy fogalmazott, a jövő évben cserjéket ültetnének, és tervezik a padok rendbetételét is. Egy városban, ahol 80 ezer ember él, ott mindig van tennivaló – szögezte le.


Kocsis Máté az ATV Start című műsorában

Ha lehet, akkor polgármesterként szolgálnám a kerületieket a jövőben – jelentette ki újságírói kérdésre válaszolva. Mint mondta, Józsefvárosban nőtt fel és ott is végezte az iskoláit. En szeretem ezt a kerületet, és szeretnék hozzá hűséges lenni – fűzte hozzá.

„A Diószeghy utcában jelentős hagyományai vannak a drogterjesztésnek, és nagyon sok a lakossági panasz” – mutatott rá Kocsis Máté. Mint ismert, a Terrorelhárítási Központ a VIII. kerületi Rendőrkapitánysága felkérése nyomán 23 személyt állított elő a VIII. kerületi Diószeghy Sámuel utca egyik több emeletes lakóházából. A polgármester úgy fogalmazott, az akciót tőle függetlenül szervezték meg a hivatalos szervek, ugyanakkor megjegyezte azt is, hogy már többször jelezte a rendőrségnek, hogy milyen problémák jellemzik a környéket.

Kocsis mát szólt a gyöngyöspatai eseti bizottságban végzett munkáról is. Azt erősen lehet vélelmezni, hogy Juhász Oszkárt úgy választották meg polgármesterré, hogy a korábbi időszakban hiszterizálta a helyi közösséget – hívta fel a figyelmet. Hangsúlyozta, hogy a magyar kormány és a rendőrség biztosította rendet Gyöngyöspatán. A beavatkozásra szükség volt, a kormány megfelelő jogszabálymódosításokat hozott, ezeket az idő mind igazolja – tette hozzá.

(atv.hu-fidesz.hu)

Nincsenek megjegyzések: