2011. december 1., csütörtök

Tarlós a héten találkozik Orbán Viktorral a BKV ügyében

Tarlós István a héten találkozik Orbán Viktor miniszterelnökkel a BKV ügyében, a főpolgármester ezt követően fogadja majd a szakszervezeti vezetőket; ezt a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén jelentette be a városvezető.

A Közlekedési Érdekvédelmi Körök Szövetségének (KEKSZ) tagjai a közgyűlés ülése előtt levelet adtak át a képviselőknek, amelyben a BKV finanszírozási helyzetére hívják fel a figyelmet. A levelet Tarlós Istvánnak is át akarták nyújtani, de ezt a főpolgármester elutasította. Tarlós István a közgyűlésen azt mondta, most vannak a költségvetés készítésének időszakában.

"Természetesen nem tagadom meg, hogy fogadjam a BKV-szakszervezeteket, de ennek nem az a módja, hogy nagy látványosan, a média előtt "sajtpapírokat" nyomkodjanak a kezembe a folyosón, ez így nem szokás" - fogalmazott.

Hangsúlyozta: akkor kellett volna sztrájkot szervezniük, amikor húsz évig nem kapták meg a finanszírozást, vagy amikor "sok milliárdot szivárogtattak ki fiktív külső megbízások formájában", illetve amikor 100 milliós végkielégítéseket fizettek ki.

(MTI-fidesz.hu)

Nincsenek megjegyzések: