2013. szeptember 4., szerda

A kaposváriak nem kérnek a bukott baloldalból

A kaposváriak nem kérnek a bukott baloldalból, ugyanazokból, akik tönkretették az országot - reagált a Fidesz kaposvári szervezete az Együtt-PM szerdai sajtótájékoztatójára.

Az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írták: a Gyurcsány-Bajnai-szövetség csaknem Görögország sorsára juttatta az országot. Tönkretették, eladósították, elszegényítették a magyar családokat.
  
"Gyurcsány Ferencet, Mesterházy Attilát, Bajnai Gordont, ahogy régen, úgy ma is, egyedül a személyes hatalmi érdekek hajtják. Egyikük sem kínál Magyarországnak mást, csak ugyanazt a veszélyes és szélsőséges politikát, amellyel 2010 előtt tönkretették az országot és elszegényítették a magyar családokat" - fogalmaztak, hozzátéve: a "Gyurcsány-Bajnai-kormány" megduplázta a munkanélküliséget, százezreket taszított devizahitelekbe, itt Somogy megyében is.
  
"Sorozatos megszorításokkal sújtották a magyar embereket, a fizetés felét elvitte a magas adó, a másik felét a rezsi, a gáz árát háromszorosára, az áramét kétszeresére emelték. Csökkentették a béreket, a nyugdíjakat és a családtámogatásokat is.  Ha rajtuk múlna, ma is eltörölnék a rezsicsökkentést, magas adókkal sújtanák újra a fizetéseket, családok ezreitől vennék el a családi adókedvezményt, 32 ezer forinttal csökkentenék a minimálbért. Bajnai Gordon ma is előbb mentené a bankokat, mint a bajba jutott devizahiteleseket" - áll a Fidesz kaposvári szervezetének közleményében.
  
Magyarország az elmúlt három évben talpra állt, önerejéből visszafizette a bukott baloldal által felvett IMF-hitelt, pénzügyileg megerősödött. Ma több pénz marad a családok és a vállalkozások zsebében - hangsúlyozták, példaként említve, hogy januártól tovább nő a családi adókedvezmény az alacsonykeresetű, többgyermekes családok számára, a Somogy megyei hátrányos helyzetű gyermekeket ma ingyenes tankönyvcsomag, ösztöndíjprogram segíti, eddig kilenc szolgáltatás ára csökkent és ősszel tovább folytatódik a rezsicsökkentés.
(MTI - fidesz.hu)

Nincsenek megjegyzések: