2013. szeptember 4., szerda

"A Fidesz eltökélt mindhárom intézkedés mellett"


A gyed extra bevezetése és a kiskeresetű, gyermeket nevelő családok adókedvezményének kiszélesítése nyomán havonta átlagosan 5-20 ezer forinttal több maradhat mintegy 260 ezer család kasszájában, ha Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésén elfogadják a Nemzetgazdasági Minisztérium javaslatát.
 
Orbán Viktor általános és átfogó politikai helyzetértékelésével kezdődött szerdán a Fidesz-KDNP háromnapos frakcióülése Visegrádon. Csütörtökön kerül sor az ülés legfontosabb kérdéseinek, így a rezsicsökkentés, a gyed extra és a családi adórendszer kiterjesztésének megvitatására - mondta el Az Estének a helyszínről a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Kocsis Máté megismételte: a kormány és a Fidesz eltökélt mindhárom intézkedés, vagyis a családok terheinek további csökkentése mellett.  A részletekről a politikus csupán annyit árult el, hogy ha a Nemzetgazdasági Minisztérium két javaslatáról, vagyis az adókedvezmény kiszélesítéséről és a gyed extra bevezetéséről a frakció és a kormány megegyezésre jut, akkor 2014 januárjától több mint 260 ezer család jut havi 5-20 ezer forint közötti többletjövedelemhez.
(MTI - fidesz.hu)
 

Nincsenek megjegyzések: