2011. június 23., csütörtök

Megmentett gondolatok


(A Világlapon korábban megjelent írásaimból)

Lendvai Ildikóhoz

Kedves Olvasóink !

Szeretettel és Tisztelettel köszöntöm Önöket!

"Örömmel olvasom" Lendvai Ildikó nyilatkozatát.Úgy látszik, leckét vett Dávid Ibolyától. Megtanulta a "diplomáciát"vagy inkább a taktikát rendeljük hozzájuk?
Egyszer volt, hol nem volt, ők ketten egy reggeli/Juszt László vezette TV műsorban év végén, együtt voltak. Dávid Ibolya taktikázott, Lendvai Ildikó pedig eljátszotta a naiva szerepét. Alighanem fenn akadhatott a lemez, mert egyre csak azt hajtogatta"politikai csőcselék".Alighanem a demonstrálókra és a sztrájkolókra gondolt.így jellemezve azokat a polgártársainkat, akik ily módon
, kifejezésre juttatták elégedetlenségüket és azt, hogy változást szeretnének.Egy szellemi élőláncról beszélt akkor, bízva abban, hogy az majd körbe fogja őket. A szellemi élőlánc már akkoriban kovácsolódott, Kedves Lendvai Ildikó, de semmi esetre sem olyan célból, hogy a kormányt körül ölelje. Hogyan is gondolhatott ilyet, hogy a "politikai csőcselék, vagy Gyurcsány Ferencet idézve "birka nép" majd éppen Önökért fog szellemi élőláncot alkotni?Alkot, és már elég hosszú ahhoz, hogy a nemzetet átölelje, de Önöket Kedves Lendvai Ildikó, kizárja a körből.

Komolyan mondom, felfordult a gyomrom a kinyilatkoztatásuktól. Nem a tartalommal van gondom,mert az úgy lenne rendjén való, ha igaz lenne. Az MSZP szájából ez már komédia. Ugye ,fel kell venni a tisztesség álarcát, közelednek lassan a választások. Nos, én befizetek arra, hogy a
"birka nép " és a" politikai csőcselék" hogyan dönt majd. Tudja Ön kedves Lendvai Ildikó minek nevezhető az Önök politikája?

Olcsó színjáték nagy kocsizörgéssel, melyben a szereplők csak a gázsira gondolnak.!


2009.szeptember 06.Szabó Piroska

Nincsenek megjegyzések: